Alles voor bedrijven

Ontdek de mogelijkheden

En meer…

Over bedrijven

Een bedrijfborrel? Check! Een vergadering die anders is dan anders? Check! Een teambuilding activiteit? Check! Bij ons kun je terecht met alle wensen die je hebt rondom een bedrijfsactiviteit. Vieren jullie een jubileum, of willen jullie je collega’s beter leren kennen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Wanneer jullie focussen op het zakelijke doel van je bijeenkomst, zorgen wij voor de rest.

Onze locaties

Gezonde afwisseling tijdens jullie zakelijke bijeenkomst? Pak de spullen op en verplaats naar een nieuwe locatie voor meer inspiratie. Ochtendprogramma in ‘t Timmerhuur, een ronde wandelen in de natuur om het hoofd leeg te maken, een heerlijk verzorgde lunch in De Kei, een productieve en actieve vergadering in De Wei om vervolgens heerlijk te overnachten in De Lindenhof. In onze ruime zaal kun je terecht met een grote groep, en daarnaast is ’t Timmerhuus een ideale locatie voor een kleinschaliger gezelschap.

Neem contact op

Op zoek naar een praktische locatie voor een productieve vergadering? De Kei beschikt over alles wat je nodig kunt hebben. Het digibord staat voor jullie klaar en de koffiemachine loopt!

Kopje koffie?

Vergaderen

Probeer eens…

Bijzonder vergaderen

Wij verzorgen graag vergaderingen die anders zijn dan anders. Een korte pauze met activiteit? Wij kennen verschillende mogelijkheden in de omgeving om jouw vergadering uniek te maken!

Geïnteresseerd?

Teambuilding

Bekijk onze Kookstudio

Samen schapen binnen een hek proberen te drijven of de kookkunsten van je collega’s ontdekken? Neem contact met ons op, samen zorgen we ervoor dat jullie team De Kei sterker verlaat dan ooit!

Neem contact met ons op