Contact

0478 531 286
Nieuwlandsestraat 1, 5862 AG Geijsteren
info@bijdekei.nl

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van ‘De Wei bij de Kei’?

De huidige openingstijden zijn te vinden op de pagina: ‘De Wei bij De Kei

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan verderop in de straat, net buiten de bebouwde kom op een parkeerstrook aan de weg. Komen er veel gasten met de auto? Om de hoek, aan het einde van de Dorpstraat is meer parkeergelegenheid op een openbaar parkeerterrein.

Kan ik meerdere locaties gebruiken voor mijn evenement?

En of dat kan! Wij geloven erin dat dit een van onze krachten is. We combineren onze locaties graag om te voldoen aan ieders persoonlijke wensen. Of je nu vergadert in De Kei met een overnachting in De Lindenhof, of een trouwceremonie organiseert in De Wei met toast in onze Graanschuur. Alles kan, en meer…

Is er een mogelijkheid tot logeren in de buurt?

Naast de Kei ligt B&B en Groepsaccomodatie De Lindenhof. Hier werken we dan ook nauw mee samen om de mooiste momenten te creëren. Verder zijn er in Geijsteren verschillende overnachtingsmogelijkheden te vinden, klik hiervoor op www.visitgeijsteren.nl

Wat kan er rondom De Kei?

Wij bevinden ons midden in de natuur, dat maakt dan ook dat er tal van mogelijkheden zijn om te wandelen en fietsen in de buurt. Zin in een andere activiteit? In samenwerking met lokale ondernemers bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Neem contact met ons op voor de huidige mogelijkheden, wijdenken graag met je mee!

Zijn viervoeters welkom?

Natuurlijk, niks liever! Op al onze locaties zijn honden welkom. Ook aan viervoeters geven wij graag persoonlijke aandacht, en krijgen ze minstens 1x per bezoek een aai over hun bol.