Kookstudio

Ontdek onze smaak

Neem zelf eens…

Een kijkje in onze keuken

Elkaar beter leren kennen achter het fornuis of juist gewoon een gezellig avondje uit? Voor alle gelegenheden bieden wij een op maat gemaakt arrangement.

Tijdens deze middag/avond splitsen we de groep op in kleinere teams. Samen maken jullie ieder een gang van het menu. Nadat alle gerechten zijn voorbereidt verzamen jullie je om onze grote tafel voor een gezellig en (als alles goed is gegaan) overheerlijk diner.

Let op! Onze kookstudio is geen kookcursus. Jullie komen voor een gezellige dag waarbij gekookt wordt. Mocht u toch nog iets opsteken van deze dag is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Wij bieden diverse basis arrangementen in verschillende gradaties. Zo zit er altijd een arrangement voor je gezelschap bij. Deze arrangementen worden aangevuld met seizoensgebonden producten en jullie voorkeuren en wensen. Zo is ieder menu anders en uniek! Alle arrangementen zijn inclusief drank zodat het jullie aan niets ontbreekt tijdens deze dag.

Arrangementen

Kom jij je kookkunsten laten zien? Kijk hieronder voor de verschillende arrangementen. Liever iets anders? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Keukenhulp Sous Chef Chefkok