Opening weideterras in Geijsteren: ‘De Wei bij De Kei’

Lees het verhaal

Op eerste Paasdag, zondag 17 april, opent het unieke terras ‘De Wei bij De Kei’ in Geijsteren. Dit jaar is het project tot in de puntjes uitgewerkt, het plaatje is compleet en het ontbreekt er aan niets. Een ongedwongen sfeer op het terras midden in de wei, ruik je het gras al?


Het concept is afgelopen zomer ontstaan na de brand die plaatsvond in Eet- en Drinkcafe ’t Trefpunt in Geijsteren. Om de dorpsgenoten en de gemeenschap toch een ontmoetingsplaats te bieden, werd de wei achter De Kei aan de Nieuwlandsestraat omgetoverd tot weideterras. De collega’s van het eetcafé konden niet bij de pakken neer gaan zitten, en verwenden de voorbijgangers op het terras in de natuur. Zo is een uit nood geboren idee, uitgegroeid tot een verstopte parel in het dorp.

De afgelopen periode zijn de ‘puntjes op de i’ gezet, en is de grove schets uitgewerkt tot een prachtig resultaat. Van een goede kop koffie met een heerlijk stuk gebak of een koud speciaalbier met een knabbel, tot een verfrissende cocktail met een hap van de ‘Spijslijst’. Zoek een plek in een fijne stoel na een wandeling, of plof neer in een zitzak met je eigen gezelschapsspel.

 

Ga jij paaseitjes zoeken in De Wei bij De Kei? De gelukkigen die tijdens het openingsweekend een paasei vinden in de wei, kunnen deze inwisselen voor een lekkere snack ter kennismaking met het nieuwe menu.

De Wei bij De Kei is er klaar voor! 17 april om 10:00 staat het team voor jullie klaar, en is het terras geopend tot 19:00. 2e Paasdag opent het weideterras om 10:00 en sluit het hek om 19:00. De ingang is via De Kei, Nieuwlandsestraat 1 te Geijsteren, volg de borden: zoekt en gij zult vinden!