De Wei bij De Kei

Ontdek meer

Genieten in de natuur

Onze Wei

Bij De Wei bij de Kei kan je weer genieten van de natuur onder het genot van een goede kop koffie, een koud speciaalbier of een verfrissende cocktail. Hier ben je iedere zondag welkom! Ook is De Wei dé perfecte locatie voor je feest, bruiloft of vergadering. Kijk hiervoor bij de kopjes ‘alles om te vieren’ en ‘alles voor bedrijven’.

Wat is de Wei?

De Wei bij de Kei is ontstaan uit een vervelende gebeurtenis, maar we hebben van een nood een deugd weten te maken. Na het succes van het afgelopen seizoen, is De Wei vanaf volgend seizoen beschikbaar voor jou! Dé locatie voor je perfecte bruiloft, onvergetelijke verjaardag of bijzondere vergadering. Neem snel contact met ons op en geef jouw wensen door. Want alles kan, een meer!

De Wei bij De Kei

De Wei bij De Kei is geopend op zondag van 10:00 tot 17:00

Meer in De Wei?

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een lekkere kop koffie als tussenstop van je wandeling, maar we denken graag mee in alle wensen die je verder hebt.

 

Zo verzorgen we bijzondere vergaderingen, unieke bruiloften en onvergetelijke feesten. Benieuwd? Klik op een van onderstaande links.